Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie

26 Eylül 2007 Çarşamba

Bu sabah



Pazar akşamı evimize geldik anca toparlandık, kendimize geldik haliyle bilgisayarın başına da anca oturabildim. Şimdi meleğim öğlen uykusunda.
Sabah ilçemizin sağlık ocağından aradılar. "Seda hanım bebeğiniz olmuş hayırlı olsun"diyerek açtı hemşire olduğunu düşündüğüm kişi sonra bebeğimin doğum tarihini söyleyerek ellerindeki bilgilerin teyidini aldı. Aşısını yaptırıp yaptırmadığımı sordu (tabiki yaptırmıştım) bundan sonra sağlık ocağında ücretsiz olarak yaptırabileceğimi söyledi hatta hemen bir randevu vererek lütfen bir görüşelim dedi. Çok şaşırdım ve sevindim ülkemizde sağlıkla ilgili gerçekten çok güzel gelişmeler oluyor. Keşke bu fırsatlardan gerçek ihtiyaç sahipleri faydalanabilse, ne çok üzülüyorum gerçekten çaresiz olup ta bu fırsatlardan haberdar olamayan insanları düşündükçe. Bizler bilinçli olmaya çalışan, çocuklarımız için araştıran, okuyan anne ve babalarız lakin herkes bizler gibi değil kimileri şartlar itibariyle kimileri farklı sebeplerden ötürü. Aslında yine bizlere çok iş düşüyor çevremizde gördüğümüz insanları uyaralım onlara yol gösterelim elimizin uzandığı, gözümüzün gördüğünce.




Bu sabah anne kız baya bir yatak keyfi yaptık, minik meleğim kollarımda öyle tatlı bir uykudaydı ki uyandırmaya kıyamadım. Sonunda resim çekmek aklıma geldi de cep telefonumla çektim. Nasıl izlemeye doyamıyorsam aynı şekilde fotoğraflarını çekmeye de doyamıyorum.

Anne ve bebişi 'ne bir konuda teşekkür etmek istiyorum. Sling le ilgili çok güzel örneklerin olduğu siteleri tavsiye etmiş. Benim çok uzun zamandır nasıl yapıldığını merak ettiğim ama bir türlü öğrenemediğim bağlama tarzını sonunda öğrendim. Hatta kullanmaya başladım bile. Bu kumaşı Çanakkale ' de Aynalı Çarşı' da bir kumaşçıda buldum Gaziantep' de ipekle dokunan bir kumaş. El dokuması olduğu için eni zaten 50 cm uzunluğuda 5 m bağlayınca tam geldi. Annemde kumaşın çevresini makineyle düzeltince şimdi tam oldu. İnternette Cevdet Eldemir ismiyle bir arama yapınca birkaç bişey çıktı isteyen arayabilir.

1 yorum:

Bebekli Günlük dedi ki...

Merhaba Kızımın Cicileri, Elif çok tatlı bir bebek maaşallah...Bende kızımı kucağıma almak için sabırsızlanıyorum...

Sevgiler