Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie

2 Ocak 2008 Çarşamba

Bugün bir baktım hemen hemen bütün bloglarda herkes resimlerini blog isimleriyle damgalamış. Sanırım herkes Esra' nın yaşadığı çirkin olayı duymuş yada okumuş.
Haliyle bende okuyunca irkildim, benim başıma gelse ne yaparım dedim. Ya bir tanemin, meleğimin resimlerini biri kendi emmelleri için kullansa ve ben bunun farkına varamasam, korktum.
Blog yazmaya başladığım günden bu yana zaten benzer korkuları içimde yaşıyordum ama hepsi bir korkuydu. Kendi resimlerimi, eşimin resimlerini bloga koymama nedenimde bu korkuydu, en başından beri.
Şimdi aklıma bir sürü kötü senaryo gelmeye devam ediyor ve ben bu korkuyla yazmaya devam edemeyeceğimi, yazsam bile eskisi gibi olmayacağını biliyorum.
Düşündüm taşındım ve blogu sadece davetli okuyuculara açma kararı aldım.
Aklımda ki güzel fikirleri, el işlerimi yada çok özel olmayacak günlük yazılarımı paylaşacağım herkesin okuyabileceği yeni blogumu ise yakında açacağım .

5 yorum:

Esra dedi ki...

Dilerim bu, bir daha kimsenin basina gelmez... Yeni aldigin kararda icinin daha rahat edecegini umarim...

Adsız dedi ki...

Sifreli sistemde blogunu bende okumak isterim. Bu kararina da kesinlikle hak veriyorum..

ela selin dedi ki...

merhaba,
ufaklik nasil da serildi son günlerde... banti da cok yakismis. :))
korkularinda haklisin. ben de uzun süre düsündükten sonra resimleri damgalamaya karar verdim.
bligunu sifrelersen davetiye istiyorum:)) ozekmekci @ hotmail.com. emailini bana da yollarsan sevinirim. ben de hala sifre konusunu gözden geciriyorum..
kolay gelsin..

KIZIMIN CİCİLERİ dedi ki...

Bana hak verdiğiniz için çok teşekkür ediyorum, davetiyelerinizi de en kısa zamanda yollayacam. Sanırım pazartesiden itibaren genel okuyucu profile kapatmış olurum.
Bu arada Elif' in bandını ben yaptımmmm. O gün Elif' i giydirdikten sonra bişey eksik gibi geldi, bende hemen evdeki kahverengi kurdeleyi fiyonk yapıp ortasına elbisenin yedek düğmesinden süs yaptım.Elbisenin yaka kısmında da düğmelerden bir süs olduğu için gayet uyumlu oldu.

Dikkat! biyo var ! dedi ki...

Kesinlikle haklısın.
Ben de davet isterim.
Sen davetini aldın dimi benden :?