Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie

14 Haziran 2008 Cumartesi

İşte böyleee...

Bugün diş doktorumla randevum var, en son hamileliğimden önce görüşmüştük, emzirme dönemim de bittiği için bugün gönül rahatlığıyla gidebileceğim.
Yasemin Hanım ve Uğur Bey ile 11-12 yaşlarında kardeşim ve benim dişlerimizin ortodonti tedavisi için tanışmıştık. Düşünün ellerinde büyümüşüm. Şimdi Yasemin Hanım ve Uğur Bey sadece çocuklara hizmet verecek cici bir klinik açmışlar. Bugün eski hasta olma kontejanından faydalanarak yeni kliniklerini ziyaret edeceğim ve en az dişlerim kadar çok konuşacağımız konu Elif olacağı için yeni bir iki resmini koyayım, gösteririm dedim. Ne de olsa bundan sonra Elif' in dişleri de Yasemin Hanım' a emanet olacak.
Akşam eve döndükten sonra klinik hakkında daha detaylı yazmak istiyorum çünkü çocuklar için oldukça güzel hazırlanmış bir diş kliniği olmuş.
Birde uzun zamandır eskisi kadar sık yazmadığımın farkındayım. Herşeyi mükemmel yapma çabam içerisinde elbette blogumla da ilgili aynı kaygıları yaşıyorum ve zaman zaman ipin ucunu kaçırıyorum. Aklımda anlatacak pek çok konu ve sayfaya eklenecek pek çok detay var ama zaman en büyük problemim.
Ama inanın gelişme gösteriyorum. Yazmadığım zaman zarfında fark ettim ki. Bir şeyleri ne kadar düzene sokmaya çalışırsam çalışayım her şey arkamı döndüğümde yine dağılıyor, bu çocuğun olduğu her yerde böyleymiş ve bütün bunları fark etmem için de biraz çevreme göz gezdirmem yeterliymiş.
Benim mükemmel olma çabam aslında anneme yetişme, annemin kızı olma çabammış. Ama ben annem gibi olamam, elbette birbirimizden farkımız olacak.
İşte böyleeee....

4 yorum:

Hamarat Anne dedi ki...

10 aylık koca bir bebek olmus masallah.

Bir söz vardı yazını okuyunca aklıma geldi;" cocuk buyuturken evi temiz ,derli toplu tutmak; kar yagarken kapının onunu supurmek gibidir" :)

İçimden Geldiği Gibi dedi ki...

yorumm yazacakken sabahnurun sözüne takıldım müthiş bir söz bunu diğer bloğumda (http://annecikk.blogspot.com/ )yazacağım aynen beni anlatıyor..:)) elifcimm çok şeker olmuşsun artık yavaş yavaş kızımda sende abla oluyosunuz anlaşılan..
kızım 13 aylık oldu yürümeye başlayınca işler dahada zorlaştı..ne demek istediğimi elif yürümeye başlayınca daha iyi anlayacaksın..sevgiler..

Esin dedi ki...

sedacım ne tatlı olmuş elif maşallah :)
temizlik mevzuunda da artık rahat olmana çok sevindim...

Bebekli Günlük dedi ki...

Maaşallah bayılıyorum Elif'e..Allah üzüntülerini göstermesin canım...Sağlıkla büyüsün kızlarımız..
Öpüyorum Hülya