Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie

5 Ekim 2007 Cuma

Allah' ım nazarlardan korusun seni !




Dün minik prensesimle Çamlıca' ya teyzeme gittik. Başta zor olur,Elif memnun olmaz keyfi kaçar diye baya bir tereddüt ettim ama Allah' tan ne benim için ne de Elif için can sıkıcı bişey olmadı. Günümüz güzel geçti. Elif doğmadan önce en azından ilk 6 ay zorda kalmadıkça pek dışarı çıkmam diye düşünürken şimdi her yere onunla gider oldum. Sanırım böylesi her ikimiz içinde en iyisi onu birisine emanet edip onu mahsun bırakacağıma yada hep evde oturup kendimi bunalıma sokacağıma ikimiz birden mutlu mesut geziyoruz.

Bebek arabasının henüz Elif' den ağır olması sebebiyle olsa gerek onun yerine sling daha rahatıma geliyor, hem Elif' de onunla çok mutlu. Kalp seslerimi duyduğundan mı bilmem en rahat orda uykuya dalıyor minik meleğim.

Ev işlerine, gezmeğe, alışverişe zaman bulabiliyoruz da ben artık kanaviçe yapamaz oldum. Yaptığım bazı işler yarım kaldı en çok onlara üzülüyorum. Yavaş yavaş zaman bulabilsemde onları tamamlasam keşke. Bir yanım özledi yeni bişeyler yapıp karşısına geçip izlemeyi bir yanımsa Elif' i izlemekten zaten adam gibi bişey yapamıyorsun diyor. Bakalım bu yarım kalan işler ne zaman hayat bulacak. Zaten bir çoğunun işlemesi bitti sadece ürün haline dönüşmesi kaldı. Belki annem de bir ara yardım ederde yaparız .
Bu arada biraz önce anneme Elif' in fotoğraflarını yollarken bir anda içim burkuldu. Anne olmak bebeğinden ayrı kalmak nasıl bir duyguysa annane olup torunundan uzak olmakta aynen öyle bir duyguymuş hissetim. Canım annem nasılda seviyorsun torununu. Torunlar çok sevilirmiş, galiba doğru annane, dede Elif için bitiyorlar. Elif bir büyüsün görün bakın size ne cilveler yapacak.

2 yorum:

Bebekli Günlük dedi ki...

Amin amin... Elif'cik çok tatlı :)
Benim kızım Aralık sonu, Ocak başı gibi doğacak hayırlısıyla... Bende bir süre dışarı çıkamam diye düşünüyorum. Biliyor musun, bende etamin işliyorum yarım kalmasın diye hız verdim ama bitiremeyeceğim sanırım...

Sevgiler

Unknown dedi ki...

:) Peki yeğenler sevilmez mi?
Teyzeleri yeğenlerini özlemez , bitmez mi?